Seksi alaikäisen
kanssa on
matkallakin rikos.
Puutu näkemääsi.

Vierailuluennot alkavat!

Syys 25 2014 | Jaa tämä uutinen
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa

Liian pahaa ollakseen totta -kampanja haluaa tavoittaa suomalaiset matkailijat ja tiedottaa heille lapsiseksiturismista sekä antaa ohjeita tilanteiden tunnistamiseksi ja niihin reagoimiseksi. Tämän lisäksi kampanja haluaa kuitenkin tavoittaa myös matkailualan ammattilaisia, sekä nykyisiä että tulevia. Heillä on usein parhaat mahdollisuudet tarkkailla tilanteita ja ilmoittaa epäilyttävistä tapahtumista eteenpäin. Ammattilaisten tiedottaminen ja kouluttaminen onkin ensiarvoisen tärkeää lapsiseksiturismin vastaisessa työssä.

Tulevien ammattilaisten tavoittamiseksi Liian pahaa ollakseen totta -kampanjan tiimoilta toteutetaankin sarja vierailuluentoja matkailualan oppilaitoksissa tämän syksyn sekä tulevan talven ja kevään aikana. Aloitamme luennot HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Porvoon Campuksella tänään torstaina 25.9. Vierailemme syksyn aikana myös ainakin Laurea ammattikorkeakoulussa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Tammikuussa 2015 suuntaamme Lappiin.

Jos työskentelet tai opiskelet matkailualan oppilaitoksessa ja haluaisit meidät vierailuluennolle puhumaan lapsiseksiturismista ja Liian pahaa ollakseen totta -kampanjasta, otathan yhteyttä hankepäällikkö Tytti McVeigh’hin sähköpostitse tytti.mcveigh(a)reilumatkailu.fi. Voimme pitää luennon suomeksi tai englanniksi.