Seksi alaikäisen
kanssa on
matkallakin rikos.
Puutu näkemääsi.

Liian pahaa ollakseen totta -kampanja julkaistu!

Syys 15 2014 | Jaa tämä uutinen
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa

Reilun matkailun yhdistyksen koordinoima lapsiseksiturismista tiedottava Liian pahaa ollakseen totta -kampanja on julkaistu! Verkkosivusto www.liianpahaaollakseentotta.fi julkaistiin tänään toimittajille ja muille kiinnostuneille järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Apollomatkojen toimitusjohtaja Eva Torra puhui tilaisuudessa lastensuojelusta matkailussa matkailuyrityksen näkökulmasta. Torran mukaan aihe on arka, ja ihmisille on epäselvää, miten epäilyttävissä tilanteissa toimitaan.

Komisario Sari Sarani kertoi tilaisuudessa Keskusrikospoliisin toiminnasta lapsiin kohdistuvien rikosten ehkäisyssä ja selvittämisessä.  Hän totesi, että ihmisten tietoisuuden lisääminen aiheesta on ensiarvoisen tärkeää, ja että Liian pahaa ollakseen totta -kampanja tukee KRP:n tekemää työtä viestin levittämisessä.

Kampanjan kumppanit ovat mukana levittämässä sanaa lapsiseksiturismista ja siihen puuttumisesta, ole sinäkin! Jaa linkkiä tälle sivustolle sosiaalisessa mediassa, kerro siitä läheisillesi, ota asia puheeksi koulussasi tai työpaikallasi.